![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() | ![]() | ![]() Robert Broj (Training and Development Manager) Vystudoval Střední hotelovou školu v Praze, praxi na pozici číšníka získal v banketním oddělení hotelu Atrium, během vojenské služby, kde byl osobním číšníkem náčelníka generálního štábu a v restauraci U zlaté hrušky. Tam nastoupil v roce 1993, v době, kdy se řadila mezi nejluxusnější restaurace v Čechách. Během krátké doby byl povýšen do pozice Chef De Range, jeho zodpovědností bylo uspokojení potřeb běľných hostů i kulturních a politických celebrit. S příchodem amerických restaurací do naší republiky se stal manažerem pražské pobočky Planet Hollywood, kde strávil dva roky. Po té opustil gastronomický svět a začal pracovat ve společnosti Oskar/Vodafone, kde působil necelých devět let v oblasti vzdělávání dospělých. Propojil tak zkušenosti z gastronomie s uměním prezentace, komunikace, prodeje, manažerských dovedností a zákaznickým zážitkem Mezi jeho další zkušenosti v oboru gastronomie se řadí například mystery shopping pro síť restaurací Potrefená Husa, nebo praxe v menších provozech, které zároveň využívá ke svému studiu a přípravám kurzů. Proto je moľné Roberta nezřídka potkat i v některé z restaurací buď v roli hosta nebo jednoho z personálu. V F&B Academy má na starosti zejména manažerská školení a personalistiku. Jan Boroš (jednatel společnosti F&B Concepts) Má více jak desetiletou praxi s franchisovými koncepty v segmentu gastronomie casual dinning, catering services i fast food, kde působil na manažerských pozicích v provozu a později ve franchisové centrále. Jan Boroš realizoval jako ředitel rozvoje gastronomie Pivovarů Staropramen a.s. projekt gastronomie Sazka Arény a byl odpovědný za realizaci cateringu na MS 2004 v ledním hokeji v Praze. V F&B Academy má na starosti zejména plánování, ekonomiku provozu a personalistiku. Václav Vojíř Majitel Bugsy’s baru, je uznávaným odborníkem v nápojové gastronomii s pracovními zkušenostmi nejen u nás, ale i v zahraničí. Kromě Bugsy’s baru provozuje dále od samého počátku 8 barů na Klubovém patře O2 Areny, Restauraci Potrefená husa Na Verandách a hudební klub PHENOMEN. Je spoluautorem výukového kurzu Spirit University, který rozšiřuje povědomí odborné veřejnosti o principu výroby alkoholu, o jeho historii, o geografickém schématu používaných surovin pro jeho výrobu, o použitelnosti alkoholů pro výrobu míšených nápojů, či o jeho dopadu na lidské zdraví. Jan Postránecký Nyní pracuje u společnosti F&B Centrum v restauraci Potrefená husa jako šéfkuchař, kde má na starosti provoz kuchyně a cateringu. | ![]() | ![]() |