o násnaąe specializaceprůběh spoluprácenaąi lidézaměstnání v gastronomiireferencekontakty
 
           










Naše specializace

1. Provozní audit

2. Plánování a ekonomika

a. Rozvaha, záměr – nová provozovna
b. P&L Report
c. Nákupy – dodavatelé

3. Personalistika

a. Nábor zaměstnanců
b. Vstupní a výstupní pohovory
c. Hodnocení zaměstnanců
d. Standardy provozovny – manuál zaměstnance, kontrolní listy

4. Vzdělávání a rozvoj

a. Zážitek zákazníka
b. Prodejní dovednosti/Prodejní mapa
c. Komunikace a argumentace
d. Řešení konfliktů
e. Motivace personálu
f. Time management
g. Manažerské dovednosti
h. Prezentační dovednosti
i. Stolničení
j. PC dovednosti
k. Coaching

5. Teambuildingy

6. Tajný host/Mystery shopping


7. Produktová školení

a. Lihoviny
b. Vína
c. Pivovarská škola
d. Káva a horké nápoje

8. Sestavení jídelního/nápojového lístku

a. Design
b. Struktura
c. Obsah a receptury
d. Kalkulace a ceny

9. Kontrolní mechanismy

a. Pokladní a skladový systém
b. Kamerový a zabezpečovací systém
c. Tajný host/Mystery shopping

10. Dispozice a design (DL studio)


11. Gastrotechnologie


12. Inventář


13. Stolování a etiketa