




|  | 
1. Provozní audit
2. Plánování a ekonomika a. Rozvaha, záměr – nová provozovna b. P&L Report c. Nákupy – dodavatelé
3. Personalistika a. Nábor zaměstnanců b. Vstupní a výstupní pohovory c. Hodnocení zaměstnanců d. Standardy provozovny – manuál zaměstnance, kontrolní listy
4. Vzdělávání a rozvoj a. Zážitek zákazníka b. Prodejní dovednosti/Prodejní mapa c. Komunikace a argumentace d. Řešení konfliktů e. Motivace personálu f. Time management g. Manažerské dovednosti h. Prezentační dovednosti i. Stolničení j. PC dovednosti k. Coaching
|  |
5. Teambuildingy
6. Tajný host/Mystery shopping
7. Produktová školení a. Lihoviny b. Vína c. Pivovarská škola d. Káva a horké nápoje
8. Sestavení jídelního/nápojového lístku a. Design b. Struktura c. Obsah a receptury d. Kalkulace a ceny
9. Kontrolní mechanismy a. Pokladní a skladový systém b. Kamerový a zabezpečovací systém c. Tajný host/Mystery shopping
10. Dispozice a design (DL studio)
11. Gastrotechnologie
12. Inventář
13. Stolování a etiketa
|
 |  |